Jsme nadšení, že vám můžeme představit naše aktuální nabídky tábora pro vaše děti! Pro jarní prázdniny 2024 jsme připravili skvělý program ve dvou termínech. První turnus je určen pro okres Teplice a probíhá od 19. do 23. února 2024. Druhý turnus je pro okres Most v termínu od 4. do 8. března 2024. Cena tábora je 700,- Kč za den, avšak pro naše dětičky, kteří navštěvují školičku, jsme připravili speciální cenu 500,- Kč za den.

Více informací naleznete zde: www.selskydvurbranany.cz/tabory

Letní koňské tábory jsou rozděleny do několika turnusů, abychom mohli vyhovět různým preferencím a potřebám dětí. První, druhý, čtvrtý a pátý turnus jsou k dispozici ve dvou variantách – příměstský tábor nebo pobytový tábor. To vám umožní vybrat si ten, který nejlépe vyhovuje vašim plánům a možnostem.

Pro ty jezdce, kteří mají zájem zdokonalit své dovednosti v jezdectví, máme připravený třetí turnus s aktivní výukou jezdectví. Bude to skvělá příležitost pro děti, které mají rády koně a chtějí se naučit více o péči a ježdění na nich.

Informace k letní táborů taktéž naleznete zde: www.selskydvurbranany.cz/tabory

Všechny naše tábory jsou vedoucí zkušení instruktoři s dlouholetou praxí v práci s dětmi a koni. Zajistíme bezpečné a zábavné prostředí, kde se vaše děti mohou učit nové dovednosti, tvořit přátelství a prožívat nezapomenutelné chvíle.

Přihlášky jsou otevřeny, a proto neváhejte a rezervujte místo pro svého malého jezdce hned teď! Máme omezený počet míst, a tak vás vyzýváme k rychlému jednání.

Těšíme se na společné dobrodružství na koňských táborech 2024!